Personlig träning i grupp

Är ni en grupp på 2-6 personer som har ett gemensamt mål? Genom personlig träning i gruppcoachas ni efter era gemensamma förutsättningar av våra personliga tränare.

Att träna i grupp är effektivt och roligt. Ni motiverar varandra både under och efter träningstillfällena. Förutom den gruppdynamik som skapas får ni också personlig vägledning.

Personlig träning i grupp finns i fyra olika inriktningar:

Kom igång
Vår personliga tränare ger er de verktyg ni behöver för att komma igång med träningen, starta ett mer hälsosamt liv, och även motivationen för att fortsätta. Ni får prova olika träningsformer för att hitta något som passar var och en av er och hjälp att finna glädjen i att röra på er.

Viktnedgång
Effektiv viktnedgång kräver förändringar över en längre tid och innebär justeringar i både kost och träning. Här får ni hjälp av en personlig tränare som ger både kostråd och genomför effektiva träningspass med er.

Grenspecifikt
Är ni flera på er arbetsplats som ska genomföra Vasaloppet, springa Maraton eller tränar ni för att bli bättre i en specifik idrottsgren t.ex golf eller löpning? Under dessa veckor får ni hjälp av en personlig tränare som utformar träningspass utifrån ert specifika mål.

Stresshantering
Här får ni lära er olika tekniker för att bättre kunna slappna av och hitta fokus i en för många stressig vardag. Vi går igenom avslappningsmetoder, andningstekniker, medicinsk yoga och mindfulness. Allt anpassas efter gruppens önskemål.

Tid: Gäller åtta tillfällen á 60 min inklusive ett uppföljningstillfälle
Pris: Begär offert
Ni tillhandahåller: Lokal