Barndans

Kondition
0
Styrka
0
Rörlighet
0
Balans
0
Spänst
0

Saga & Be Sporty i samarbete!

Det här är Funkykidz och Blissdance

Sveriges största dansskola för barn!
Funkykidz är Sveriges största och roligaste dansskola för barn. Här får alla dansare 2-8 år släppa loss till riktigt bra dansmusik, där många av låtarna är specialproducerade för funkykidz.se. Musiken Funkykidz Hitz finns tillgänglig på funkykidz.se, vilket gör det möjligt för våra elever att släppa loss hemma efter lektionen.

Funkykidz bygger på värderingarna om rörelseglädje, att alla skall ha en given plats i gruppen och att det är barnens upplevelser som är det viktiga.

Funkykidz-lektionen är förkoreograferad för att hålla en hög kvalité över hela landet. För varje kurs finns en genomarbetad kursplan. Varje lektion har en pedagogisk tanke och vi kryddar alltid våra koreografier med rolig rekvisita som förhöjer känslan.

Varje vår är det dags för den stora Funkykidz-showen. Då får alla dansare 4-8 år (som vill), stå på en riktig scen med professionellt ljus och ljud. För 2-3 år blir det en avslutning i danssalen. På hösten har vi avslutningen i danssalen, då bjuder vi in till "Funkykidz Fest".

Våra instruktörer är talangfulla dansare och inspiratörer med hjärtat på rätta stället. De sätter trygghet och säkerhet högt och brinner för att sprida dansglädje. Vår personal har alla genomgått gedigen grundutbildning och deltar kontenuerligt i fortbildning.

Blissdance - coolaste danskursen för dig mellan 8-14 år!
Bliss är danskursen du deltar i - både på lektion och på nätet.
Bliss är en danskurs för dig som vill lära dig riktigt snygga koreografier, till den senaste musiken av de grymmaste instruktörerna. Dessutom kan du träna hemma mellan lektionerna. På blissdance.se finns alltid koreografi från din lektion på nätet.

Vårens kurser pågår mellan vecka 6-17 med följande tider:
Torsdagar 16.30-17.10: Funkykidz 2-3 är (med en förälder)
Söndagar 15.40-16.20: Funkykidz 2-3 år (med en förälder)
Söndagar 14.40-15.25: Funkykidz 4-5 år
Söndagar 13.40-14.25: Funkykidz 6-8 år
Lördagar 13.35-14.25: Bliss disco 8-11 år

Boka dig på Funkykidz här
Boka dig på Bliss disco här

Antalet platser på vårens kurser är begränsade, så först till kvarn.

Hoppas att vi har väckt din nyfiknhet.

Läs mer om Be Sportys historia här.
Vill du veta mer om vårt löfte till föräldrar och barn?

Varmt välkomna!