Gym 5

Kallelse till årsmöte Saga Motion

Kallelse till årsmöte samt information från valberedningen.

Medlemmar i Saga Motion kallas till årsmöte 22/2 kl 19.00 i gruppsalen på Saga.
Årsredovisning kommer senast att läggas ut på hemsidan och i receptionen på Saga, två veckor innan årsmötet äger rum. Nedan följer information från valberedningen:

Saga i morgon?
Hur vill du att Saga ska se ut imorgon? Det är dags för årsmöte och nu behöver vi din hjälp med att få förslag på styrelsemedlemmar inför nästa verksamhetsår - kanske vill du själv pröva på?

Saga drivs som en förening, det är därför du får betala en medlemsavgift. Föreningen drivs av en styrelse som ska väljas vid årsmötet 22 februari. Valberedningen har påbörjat sitt arbete med att ta fram ett förslag på ny styrelse för Saga. Sagas styrelse samlas en gång i månaden, därutöver jobbar ledamöterna i olika arbetsutskott. 

Vi behöver din hjälp med att nominera personer som du anser har erfarenheter och kompetens som skulle bidra till Sagas utveckling. Alla nomineringar beaktas!

Kompetens inom försäljning, företagande och träningsverksamhet är speciellt intressant. Om du är ung och oerfaren finns det plats för dig också.  Skicka ditt förslag till bjorn@clemenson.se eller ta det direkt med någon i valberedningen. Ange namn på den nominerade, kontaktuppgifter samt en motivering. Kontakta oss om du har frågor. Du kan nominera fram till årsmötet, ju tidigare desto bättre.

Valberedningen består av:
Björn Clemenson               
Anneli Levin
Johan Alm                         
Nathalie Parmegiani
Åse Lyttkens Meyer          

Tveka inte, sätt igång och nominera. Helst före 10 januari 2016.