180206 Sofie Hemsida

Nästa rekryteringsträff som gruppträningsinstruktör på Saga.

Att arbeta på Saga
Saga har en lång tradition och anor ända tillbaka till 1911. På Mariatorget har Saga funnits sedan 1985, där de starkaste värdeorden är hälsa, friskvård, gemenskap och samhörighet. Detta är något du varje dag ska ha i åtanke när du arbetar och möter våra medlemmar och gäster på Saga.

Du är en viktig representant och ansikte utåt. Som gruppträningsinstruktör ska du ge varje medlem eller gäst, full uppmärksamhet. På Saga marknadsför vi oss att vara den trevligaste och bäst bemötande träningsanläggningen du kan finna. Det är det ansvaret vi erbjuder dig att förvalta.

Du är mycket betydelsefull för Saga. Du kommer vid varje tillfälle att träffa och instruera förväntansfulla medlemmar som ska känna ditt engagemang och glädje, både när de kommer och går. Medlemmen ska uppleva sin bästa stund på dagen.

Vi söker nu gruppträningsinstruktörer till vår anläggning på Mariatorget och våra olika företagsuppdrag.
I rollen som instruktör på Saga har du som största uppgift att skapa en unik träningsupplevelse för våra medlemmar och gäster. Vi söker dig som gillar träning, som har en stark personlig utstrålning och som kan förmedla träningsglädje till andra. Du ska tycka om att stå i centrum, kunna anpassa dig och vilja möta alla olika typer av människor.

Utbildning/erfarenhet
Du har en grundläggande utbildning och/eller en fördjupad kunskap inom träning. Du har stor erfarenhet av att leda och delta i klasser sedan tidigare. Våra instruktörer är vanligen timanställda med arbete eller studier parallellt.

Låter detta intressant?
Då är du varmt välkommen till nästa rekryteringsträff. Du får då möjlighet att berätta och visa mer av dig och få en djupare inblick i vårt härliga Saga. Datum för nästa träff är ännu inte fastlagt - håll utkik.

Mejla ditt intresse till josefina@saga-motion.se, 08-462 33 80.

Vi ses!