PT Teamet

PT Cirkel

Vårens höjdpunkter kring buren är här! Låt oss presentera:

Januari
Tema: Rygg & Mage
Design: PT-teamet

Efter allt sittande och vilande över jul- och nyårshelgerna har PT-teamet designat ett tema för att komma igång och sätta en bra grund för den nalkande träningssäsongen. 

Februari
Tema: Ben & Säte
Design: Sofie

Benträning är en favorit i buren! Denna gång är det PT Sofie som designat träningen och som garanterar möra ben.

Mars
Tema: HIIT
Design: Emma

Nu ska pulsen upp! Låta Emma ta hand om er intervallträning under mars månad, andfåddhet utlovas.

April
Tema: Överkroppsstyrka
Design: Jonathan

Ofta skämtsamt kallad för ”discoträning”. Överkroppsträning underskattas ofta och är lite försummad. Överkroppen är lika viktig som andra delar av kroppen och Jonathan kommer att visa hur det ska gå till och att det kan vara lika utmanande och svettigt som vilken annan träning som helst!

Maj
Tema: Med kroppen som motstånd
Design: Emil

Våren är här och många av oss gillar att träna utomhus. Emil har satt ihop ett svettigt pass med den egna kroppen som motstånd. Ni får lära er att träna med minimalt med utrustning, någ att ha med sig när semestern hägrar om några månader.

Juni
Tema: Träna för spåret!
Design: Josefina

Att ge sig ut på en löprunda är både härligt och nyttigt oavsett vilken nivå man befinner sig på. Marathonlöpande Josefina tar hand om dig så att du får bästa förutsättningar i spåret och lär dig underhålla din kropp under löpsäsongen. Josefinas pass är givetvis lika nyttigt för er som inte är ute i spåret, alla är välkomna.