170904 Plankan Hemsida

Saga bjuder in till öppet hus!

Välkommen att starta ett härligt träningsår med oss på Saga.

Lördagen 27/1 öppnar vi upp Saga för både medlemmar och gäster. Under dagen kommer du kunna umgås, upptäcka vårt fina Saga och prova grymma gruppklasser med Sagas proffsiga instruktörer. Något trevligt erbjudande dyker säkert också upp, passa på at ta med dig en kompis eller kollega. Programmet ser ut som följer:

09.10-09.55 Sagas VR-tramp
Vi inleder morgonen med att inviga något vi tror kommer uppskattas framöver. Möjligheten att tillsammans få cykla till fantastiska vyer och inspirerande musik! Kanske blir det en tur i bergen eller varför inte i djungeln? Detta vill du inte missa!

OBS! 09.15-09-45 PT Cirkel
Då många har visat sitt intresse för Öppet hus 27/1, sätter vi in en extra PT Cirkel 09.15. Sagas huvudtränare Dragan Högsveden kommer att leda cirkeln. Temat denna dag för gemenskap blir träning 2 och 2. Härliga övningar och skratt utlovas! 

10.00-10.30 Saga Skivstång
Här får du möjlighet att bekanta dig mer med skivstången. Du kommer träna igenom hela kroppen och vi kan nästan på förhand utlova att du kommer ha träningsvärk dagen därpå. För att spetsa till klassen kommer den att instrueras av två Sagainstruktörer, vi ska ha kul!

11.00-11.30 Trippel HIIT
Vi avslutar öppet hus högintensivt med en trippel HIIT. Enkel och högintensiv träning som består av tidsbestämda intervaller. Fokus kommer att ligga på träning för stora muskelgrupper i kombination med konditionsträning.

13.00-14.00 Bhangra-workout
Vill du dansa?
Under våren undersöker vi intresset för att starta en danskurs på Saga. På öppet hus 27/1 får du möjlighet att testa Bhangra-workout. Det är en indisk fitnessdans med ursprung i regionen Punjab. Dansen är fartfylld, energisk och intensiv. Karaktäristiskt för dansen är studsen i stegen som förhåller sig till trummans rytmiska takt. En himla rolig träningsform!

Platserna till Bhangra-workout är begränsade. En föranmälan till receptionen krävs.

Biljetter till respektive klass släpps 30 min innan klasstart,
först till kvarn! 
Observera att det inte går att förboka sig till dessa klasser
.


Välkommen till en dag på Saga!