Masterclass

Saga Masterclass!

Mervärde som medlem!

Exklusiv förmån för dig som medlem - Saga Masterclass.

Saga Masterclass är en kostnadsfri kurs på en dryg timme, den leds av två personliga tränare som ska förse dig med kunskap och verktyg för att lyfta din egen träning till en ny och bättre nivå.

Många som vill träna i gymmet är osäkra kring vad och hur de ska träna, detta leder ofta till ensidig träning samt felaktiga övningsval och utföranden. Dessutom uppstår ofta överbelastningar, olika obehag och i värsta fall skador. Så ska det givetvis inte vara. Din träning i gymmet är viktig för oss, därför vill vi hjälpa dig hitta rätt bland övningar och utrustning, så att träningen inte bara blir av utan även korrekt utförd och ändamålsenlig.

Varje Saga Masterclass har ett specifikt tema och genomförs i vår träningsbur i gymmet. Deltagarantalet är begränsat till 12-16 personer, beroende på kursens tema. Det innebär att du måste vara ute i god tid och anmäla dig så fort möjligheten erbjuds.

Våra tidigare Saga Masterclass blev mycket uppskattade och välbesökta. Kom och prova!

Mars 
Knäböj, gymmets viktigaste övning!
Coacher: Sofie och Dragan

Av alla övningar som utförs i gymmet, är knäböj den enskilt viktigaste och mest belönande. Låt oss lära dig hur du ska genomföra den korrekt och varför den gör så stor nytta. Alla kan och borde göra knäböj.

April

Marklyft, ryggens bästa vän.
Coacher: Emma och Dragan

Marklyftet är vår mest naturtrogna övning. Få saker vi gör i gymmet är så grundläggande som marklyft, förmågan att lyfta saker från golvet. I likhet med knäböjet borde alla träna sitt marklyft, vi hjälper dig komma igång och förstå övningen.

Juni

Löpskolning
Coacher: Josefina och Patrik

Är det så enkelt som att bara dra på sig ett par löparskor och ge sig ut i spåret? För ett fåtal kan det vara så. Sanningen är dock att de flesta av oss skulle må väldigt bra av att lära oss ett effektivare och mer skademinimerande löpsteg.

På den här Mastercalssen får du ditt löpsteg analyserat och korrigerat, du får ta del av bra tips kring assisterande träning, uppvärmning och andra matnyttiga löparknep.

Vi ses!