Masterclass

Saga Masterclass!

Mervärde som medlem!

Under hösten lanserar vi en ny förmån för dig som medlem. Saga Masterclass.

Saga Masterclass är en kostnadsfri kurs på en dryg timme, den leds av två personliga tränare som ska förse dig med kunskap och verktyg för att lyfta din egen träning till en ny och bättre nivå.

Många som vill träna i gymmet är osäkra kring vad och hur de ska träna, detta leder ofta till ensidig träning samt felaktiga övningsval och utföranden. Dessutom uppstår ofta överbelastningar, olika obehag och i värsta fall skador. Så ska det givetvis inte vara. Din träning i gymmet är viktig för oss, därför vill vi hjälpa dig hitta rätt bland övningar och utrustning, så att träningen inte bara blir av utan även korrekt utförd och ändamålsenlig.

Varje Saga Masterclass kommer att ha ett specifikt tema och genomföras i vår träningsbur i gymmet. Deltagarantalet kommer att vara begränsat till 12-16 personer, beroende på kursens tema. Det innebär att du måste vara ute i god tid och anmäla dig så fort möjligheten erbjuds.

Höstens två Saga Masterclass blev mycket uppskattade och välbesökta. Till våren planeras nya Masterclass. Så håll utkik!