PT Teamet

PTmässa 9/11

Träffa Sagas personliga tränare och se dem tävla i PT-kampen!

Välkommen till en personlig kväll! En kväll med syftet att lyfta fram Sagas fantastiska professionella PT-team. Du får höra dem berätta om sig själva - sina egna tankar om träning, hälsa och målsättningar. Varför det är så inspirerande och motiverande att träna med en egen coach vid sidan. Och inte minst den sociala upplevelsen av samhörighet i sin träning.

Dessutom får du se våra personliga tränare delta och tävla mot varandra i vår första PT-kamp!
Mycket skoj, skratt och prestige utlovas. Bara detta är anledning nog att besöka oss denna kväll. 18.00-21.00 är tiden att lägga in i er kalender.

Föreläsning (ca 45 min)
En avväpnande föreläsning tänkt att inspirera och fokusera på att framhäva nyttan av träning. Genom att på ett avklätt och humoristiskt sätt avliva myter om träning och hälsa. Myter som sprids som löpeldar med hjälp av främst sociala medier, och också media i allmänhet.

Mingel
Självklart ska vi mingla och fika också. I samband med det kan du besöka våra samarbetspartners och sponsorer. I "mässform" kommer du att kunna gå runt och besöka våra partners. Ställa frågor, kika på spännande produkter och nyheter. Självklart finns det också finfina erbjudanden att ta del av.

Ta med dig vänner
Bjud gärna med dig en vän, kollega eller träningskompis till Saga denna kväll. Som tack bjuder vi på en överraskning. Din vän får också ta del av våra erbjudanden under mässan.

Vi ser fram emot en härlig kväll tillsammans.

Välkommen!