Utbud inom personlig träning

Genom ett aktivt val väljer du en av våra meriterade tränare för att komma dit du vill. Vi erbjuder PT-pass på 30 min, 60 min eller duo (två tränande samtidigt). Välkommen!

PT 60 min. Ett pass på 60 minuter som kan omfatta allt från uppvärmning till nedvarvning. Passet utformar du och din PT tillsammans utifrån dina behov, förutsättningar och mål. Om du tidigare inte har provat på att träna med en PT rekommenderar vi att du börjar med ett paket med 60 minuters pass.

 

PT 30 min. Ett pass på 30 min där du får tid att tillsammans med din PT genomföra ett pass med hög intensitet.  Det här är för dig som ex vill värma upp eller varva ner själv och därefter tillsammans med din PT träna en viss muskelgrupp eller förbättra tekniken. Passar också dig som har ett tajt tidsschema där 30 minuter är lätt att hitta plats för. 

 

PT Duo (60 min). Ett pass på 60 min för två där du tränar tillsammans med en vän och coachas av en PT efter era gemensamma förutsättningar och mål. Att träna i tillsammans är effektivt och roligt. Ni motiverar varandra både under och efter träningstillfällena. Förutom den dynamik som skapas får ni också personlig vägledning.

 

För mer information eller bokning kontakta Sagas gymansvarig här!