Saga Open

Saga Open 2/10

 

Saga Open i golf är tillbaka! För fjärde gången är det dags att ta på oss tweedkostymen och känna anspänningen fylla våra kroppar. Förväntningar om stordåd som birdies, hole in one:s och slå längst av alla, gör att nattsömnen störs. Så välkommen till en inspirerande höstdag på Ingarö, med härligt umgänge i golfens tecken!

Detta ingår samt lite hållpunkter kring vår dag tillsammans:

  • 08:15 – Kaffe med smörgås. Rangebollar för den som önskar öva på att böja ryggen. Välkomna att dyka upp tidigare om du även vill värma upp hakputtern på övningsgreenen innan tävlingen.
  • 09:00 – Första start på Ingarö ängsbana (greenfee ingår).
  • 14:00 ca – Gemensam lunch och prisutdelning.

Tävlingsformen är 18 hål poängbogey i en gemensam klass. Längsta drive och närmast hål kommer att belönas. Även en prestigefull lagtävling utkämpas under denna golfrond. Efter tävlingen samlas vi för gemensam lunch, där skrytet om våra prestationer når oanade höjder. I anslutning till lunchen sker dagens prisutdelning.

Priset för medlemmar är 450 kr och icke medlemmar 500 kr. Allt ovanstående ingår. Du anmäler dig till josefina@saga-motion.se.

Dubble regerande mästare Sebastian Johansson ska försöka försvara sin titel. Men bucklan bredvid honom på nattduksbordet, kan snart vara ett minne blott.

Max 20 platser – först till kvarn!