Saga Open

Saga Open 24/9

Saga Open firar 5 år! Vi har en härlig sommar framför oss med många birdies att notera i våra scorekort. Och när hösten så småningom gör sig påmind med sina vackra färger och klara luft, blir våra armar till gelé av nervositet. Blotta tanken att segra i Saga Opens femte upplaga är hisnande. Gör er redo för den kanske hårdaste gräsbataljen på fem år! Välkommen.

Detta ingår samt lite hållpunkter kring vår dag tillsammans:

  • 08:15 – Kaffe med fralla. Rangebollar för den som önskar bli trött innan start. Välkomna att dyka upp tidigare om du även vill känna darret på puttinggreenen.
  • 09:00 – Första start på Ingarö ängsbana (greenfee ingår).
  • 14:00 ca – Gemensam lunch och prisutdelning.

Tävlingsformen är 18 hål poängbogey i en gemensam klass. Längsta drive och närmast hål kommer att belönas. Även en prestigefull lagtävling utkämpas under denna golfrond. Efter tävlingen samlas vi för gemensam lunch, där vi alla spekulerar i vår egen chans att ta en plats på proffscirkusen. I anslutning till lunchen sker dagens prisutdelning.

Priset för medlemmar är 450 kr och icke medlemmar 500 kr. Allt ovanstående ingår. Du anmäler dig till josefina@saga-motion.se.

Regerande mästare är Stuart Lascelles från vår partner Casall PRO. Självklart ska bucklan tas ifrån honom och hans älskade skrytobjekt på tv-hyllan blir ett minne blott.

OBS! Platserna är begränsade – först till kvarn!