Kallelse till årsmöte Saga Motion 2021-02-25

Saga-Motion-Kallelse-till-årsmöte-20210225

Valberedningens förslag till styrelse 2021

INSTRUKTIONER INFÖR ÅRSMÖTE
När: 25/2 kl. 19.00
Var: Digitalt via Zoom

På grund av pandemin kommer Saga Motions årsmöte ske digitalt via Zoom i år. Nedan finner du information om hur du går till väga för att delta.

 1. Säkerställ att du betalt medlemsavgift 200 kr till Saga förening. Är du osäker på om du betalt eller inte? Kontakta receptionen via receptionen@saga-motion.se eller 08-462 33 80.
 2. För att kunna delta behöver du även se till att du har behörighet till vår livetjänst. Om du inte redan har det hjälper receptionen dig med detta.
 3. Boka in dig på årsmötet senast en timme innan det startar. Detta gör du via appen eller hemsidan. Det fungerar på precis samma sätt som när du bokar in dig på våra gruppass.

  Du loggar som vanligt in dig med följande uppgifter:
  Användarnamn: Din e-post
  Lösenord: Födelsedag och månad t ex 2702 om du är född 27:e februari.

  En detaljerad beskrivning av tillvägagångssättet finner du här. Följ avsnitten: ”Boka via appen” eller ”Boka via hemsidan”.Planerar du att delta via din mobil? Då måste du ladda ned appen ”Zoom Cloud Meetings” via App Store eller Google Play. Via datorn kan du använda webbläsaren. OBS! Det är viktigt att du ansluter till mötet senast kl. 19.00. Därefter kommer du inte kunna delta.

 4. När du är ansluten till mötet är din mikrofon automatiskt avstängd. Det är viktigt att du låter den vara det för att det inte ska bli problem med rundgång. När du är inne i mötet kan du längst ned till vänster välja om du vill ha din kamera igång eller inte (tryck på ”Start Video” för att starta kameran och ”Stop Video” för att stänga av den).
 5. Hur går röstning till?
  Rösta JA – Gör ingenting
  Rösta NEJ – Skriv ”Nej” i chatten. Denna finner du längst ned i menyn (se bild nedan).
 6. Hur ställer jag en fråga? Skriv en kommentar i chatten som du finner längst ned i menyn. Därefter besvaras den under punkten ”Övriga frågor”.
 7. När mötet är slut trycker du på ”End” längst ned till höger.Känner du att du behöver en genrepetition? Inga problem! Du har möjlighet att ansluta till årsmötet redan kl. 18.30 för att testa hur det går till.

Vi ses!

Hälsningar,
Sagas styrelse