Bli medlem

Saga är en medlemsägd förening där vi tränar med ett träningskort – Sagakortet. När du är medlem på Saga ingår både gym- och gruppträning. Här följer en beskrivning av våra medlemskap.

 

Saga Maxi

Medlemskapet för dig som vill ha ett årskort för träning på egen hand och hela 50 timmar med personlig tränare inkluderat. Fri tillgång till både gym- och gruppträning, alla tider. Med Saga Maxi får du: 1 årskort, 50 pt-timmar, egen vattenflaska och handduk, medlemsavgift till Saga förening inkluderad. Gå till Saga Maxi.

Saga Premium

Medlemskapet för dig som vill ha full valfrihet – alla tider. Vårt mest flexibla träningskort med fri tillgång till både gym och gruppträning. Gå till Saga Premium.

Saga Premium+

I detta medlemskap ingår ett 12 månaders träningskort (obegränsad grupp- och gymträning alla tider), 12 tillfällen med personlig tränare, medlemsavgift till Saga förening samt träningsprogram. Träffa din personliga tränare en gång i månaden på gymmet. Du får sedan ett skräddarsytt träningsprogram att följa tills nästa gång ni ses. Gå till Saga Premium+

Saga Dag

Medlemskapet för dig som föredrar att träna på dagtid och helger. Du tränar vardagar med senaste inpassering 15:00 samt helger utan tidsbegränsning. Självklart med fri tillgång till både gym- och gruppträning. Gå till Saga Dag.

Saga Senior 65+

Medlemskapet för dig som fyllt 65 och vill träna på Stockholms mest senioranpassade träningscenter, med störst utbud inom senior gruppträning. Seniorkort ger dig fri tillgång till både gym- och gruppträning, alla tider. Gå till Saga Senior.

Saga Ungdom 13-17 år

Medlemskapet för dig som tonåring och vill ha maximal träning till ett lågt pris. Som ungdom 13-17 år tränar du gym- och gruppträning utan begränsningar. För styrketräning i gymmet utan målsmans tillsyn, krävs introduktion med någon av Sagas personliga tränare. Du bokar din introduktion i receptionen. Gå till Saga Ungdom.

Klippkort

Här väljer du vilka tider och när som passar bäst för just din träning. Du kanske har tänkt att träna en viss period eller komplettera med något annat medlemskap. 10 eller 30 tillfällen – det väljer du. Med klippkort har du fri tillgång till gym- och gruppträning, alla tider. Gå till Saga Klippkort.