Mammaträning på Saga

Har du nyligen varit gravid och önskar att komma igång igen? Vill du kunna genomföra träning som är anpassad och skonsam för dig som nyss fött barn? Då är detta något för dig!

Du tränar i grupp två gånger i veckan tillsammans med en Personlig Tränare som är certifierad Mammamagetränare. Alla våra mammakurser genomförs i mindre grupper för att vi ska kunna ge så mycket hjälp, coachning och guidning som möjligt till er mammor.

Träningen genomförs under totalt åtta veckor med två pass varje vecka på tisdagar och torsdagar.

 

Steg 1 tisdagar och torsdagar 10.15-11.00

Träningen är anpassad för dig som just fött barn och vill träna tillsammans med din bebis. Vi fokuserar på bålstabilitet och bäckenbottenträning tillsammans med funktionell träning för hela kroppen innehållande både styrka, kondition och rörlighet.

Steg 1 kräver inga förkunskaper eller tidigare träning efter graviditet. Här börjar vi från grunden och bygger upp. Kursen passar för dig som har ett barn som är mer än 8 veckor och du har varit på efterkontroll hos barnmorska.

 

 

Steg 2 tisdagar och torsdagar 13.15-14.00

Träningen är anpassad för dig som just fött barn och vill träna tillsammans med din bebis. Vi fokuserar på bålstabilitet och bäckenbottenträning tillsammans med funktionell träning för hela kroppen innehållande både styrka, kondition och rörlighet.’

Steg 2 kräver att man har återtränat lite efter graviditeten och byggt upp en viss grundstyrka i bäckenbotten och bål. Denna kurs passar även dig som redan utfört vårt steg 1.