Saga Training Camp

Saga Training Camp – Vi hjälper dig tillbaka till rutinerna

Efter sommar och semester kan en del behöva hjälp att komma tillbaka till sina träningsrutiner igen. Vad passar då inte bättre än ett Training Camp på Saga? Tillsammans kickar vi igång hösten med fyra veckors rolig, spännande och utmanande träning.

I vårt Training Camp tränar du i en liten grupp som leds av de personliga tränarna Josefina Sandh och Toni Kaarre. Varje vecka innehåller tre träningspass där vi kombinerar både styrketräning och konditionsträning i Sagas fina gym. För att skapa den ultimata träningsupplevelsen för dig, tror vi på variation och därför kommer du att få testa allt ifrån basövningar med skivstång till diverse maskiner. Passen anpassas självklart utifrån deltagarna i gruppen.

Innan träningsperioden inleds, erbjuds du en Inbody-mätning. Den ger dig information om hur din kroppsliga fördelning av fett, muskler och vätska är. Du får kännedom om var på kroppen fettet och musklerna sitter samt hur din BMR (basic metabolic rate) är. Skulle du vilja göra en ny mätning senare, erhåller du som deltagit en fin rabatt på den.

När campet är slut delar de personliga tränarna med sig av samtliga träningspass. Då kan du till exempel välja ut dina favoriter och träna dem igen. Vi tror och hoppas att detta kan bidra till att du fortsätter hålla i din nya rutin. Är du inte redan medlem på Saga erbjuds du också rabatt på ett medlemskap.

Låter detta som något för dig? Då är det dags att knipa en plats. 

Detta ingår:

  • 12 träningspass ledda av en personlig tränare. Passen innehåller en progression för att du ska utvecklas under perioden.
  • En inbody-mätning innan träningsperioden börjar.
  • 50 % rabatt på en inbody-mätning att utföra senare. 
  • Samtliga träningspass efter avslutat camp. 
  • Rabatt på medlemskap hos Saga.
  • En Saga-vattenflaska. 
  • Pepp, skratt och träning med likasinnade. 

 

Fakta: 

Start:
26/8 (sista träningspasset 20/9)

Dag och tid:
Måndag kl. 17.30-18.15 (Toni Kaarre)
Onsdag kl. 17.30-18.15 (Toni Kaarre eller Josefina Sandh)
Fredag 07.00-07.45 (Josefina Sandh)

Plats:
Sagas gym

Max antal deltagare:
8 st

Pris:
Medlem 2 495 kr
Ej medlem 2 695 kr

Anmälan:
Här

Vid eventuella frågor, vänligen kontakta josefina@saga-motion.se