Saga Motion Hallar

Under mars månad tvingades vi på Saga Motion ställa in verksamheten ute på våra hallar. Vår förhoppning har hela tiden varit att detta ska vara tillfälligt och vi har planerat för att så snart som möjligt komma igång med träningen. Men, då ingen i skrivande stund vet exakt hur länge denna pandemi kommer att pågå kan vi inte heller säga någonting om när vår verksamhet på hallarna kan återgå till det vanliga.

Vi hoppas på att kunna köra igång vår gympa och Zumba® för seniorer snart och när restriktionerna lättar återkommer vi med mer information om träningen ute i hallarna.

Till nuvarande medlemmar:

Vi skickade nyligen ut ett informationsbrev till er angående terminens avgift samt att vi bad er återkomma med mail och telefonnummer så att vi enklare kan få tag i er. Har du tränat med oss under våren, maila ditt namn och telefonnummer till sanna@saga-motion.se så kan vi uppdatera vår information. Då får du även snabbare besked när vi väl kan köra igång igen.

Anmälan:

Betalning av terminsavgiften sker direkt i Sagas reception (endast kort) på Mariatorget 5 eller till bankgiro 411-7255 . Inbetalningskort kan du också få av instruktören vid terminsstart.

OBS! Skriv tydligt på inbetalningen:

– Namn

– Personnummer

– Telefonnummer

– OBS! Den/de hallar du kommer att träna i (t ex Immanuelskyrkan och Liljeholmen)

Om du köper ditt terminskort i receptionen på Saga får du ditt medlemskort på samma gång. Väljer du att betala via bankgiro, delas ditt medlemskort ut i samband med någon av klasserna på din hall.

Terminskortet gäller för obegränsad träning på Saga Motion Hallar. Vill du gå på klasserna på Saga Mariatorget, vänligen kontakta receptionen.

Priser:

Medlemsavgift: 200 kr (medlemsavgift tillkommer per kalenderår och inbetalas samtidigt med terminsavgiften)

Terminskort för seniorer (65+): 650 kr

Övriga: 800 kr