Lediga jobb

Saga är en medlemsägd förening som startades 1911. Vi har funnits på Mariatorget sedan 1985. Saga är en mötesplats där närhet och gemenskap är grundstenar i vår verksamhet. Saga är ett vardagsrum fyllt av friskvård och hälsa.

Vi prioriterar det personliga mötet med våra medlemmar och värnar om vår professionella personal. Vi är en unik träningsanläggning som skiljer oss från övriga genom vår lokala förankring och historia på Södermalm. Vår trivsel blir påtaglig då du kliver in genom vår dörr – därför vågar vi påstå att vi är söders trevligaste träningsanläggning. Hälsa runt hörnet helt enkelt.

Gruppträningsinstruktörer

Vi söker instruktörer till vår verksamhet. Både på Saga och hos våra företagspartners. Vi har ett brett och varierande utbud av pass som du kan läsa mer om här. För mer information och ansökan, kontakta gruppträningsansvarig Sofie Järdler, bifoga gärna ditt CV och ett personligt brev.

Personlig tränare

Som personlig tränare på Saga arbetar du med att möta våra medlemmar direkt. Du tar hand om dem, ser till att de har rätt teknik samt coachar dem till att uppnå gemensamma uppsatta mål. Sagas PT-team håller mycket hög professionell standard och är ett av Stockholms bästa. För mer information och ansökan, kontakta Josefina Svensson, bifoga gärna ditt CV och ett personligt brev.

Medlemsrådgivare/reception

I din roll som medlemsrådgivare är du vår viktigaste kontakt med blivande och befintliga medlemmar. Självklart också för instruktörer, personliga tränare och övrig personal. Du möter, bekräftar och bidrar till den mycket höga servicenivå som utmärker oss här på Saga.

Du är aktiv och genuint intresserad av träning och kan inspirera andra till träning. Du har alltid Sagas värderingar och dess medlemmar i fokus i ditt dagliga arbete.

Arbetsuppgifter

  • Försäljning av träningskort och övriga artiklar
  • Bemanning: Öppning, stängning, medlemsregistrering, kassahantering, försäljning av tjänster och allmänt förekommande uppgifter
  • Underhåll av omklädningsrum och allmänna utrymmen
  • Hantering av rutiner kring arbetsuppgifter i receptionen
  • Allmänna administrativa uppgifter

Egenskaper vi värdesätter

Vi söker dig som är positiv med ett utåtriktat sätt och hjälper människor med stor glädje och energi – en lagspelare som får saker gjorda. Du kan arbeta självständigt, vågar ta egna initiativ och sätter alltid kunden i fokus. Du är punktlig och pålitlig med en stark organisatorisk förmåga och ett strukturerat arbetssätt. Du kan uttrycka dig väl i både tal och skrift.

Övrigt

För att kunna söka tjänsten behöver du ha erfarenhet från serviceyrket, erfarenhet av försäljning är ett plus. Digital erfarenhet och vana att arbeta i ms office. Utbildad gruppträningsinstruktör är meriterande.

Vi vill höra från dig

Om detta känns som en roll för dig, skicka din ansökan till Josefina Svensson Bifoga ditt CV och ett personligt brev – intervjuer sker löpande. Har du frågor om tjänsten eller Sagas verksamhet är du välkommen att kontakta Patrik Philip, 08-462 33 80.

Vi ger dig

En härlig, rolig och stimulerande arbetsplats med närhet till trevliga, energirika och kompetenta kollegor. Med rätt attityd finns det stora möjligheter att utvecklas i företaget. Vi är en träningsanläggning med bemanning alla dagar i veckan och har därav varierande arbetstider. Du hittar mer om oss på  www.saga-motion.se.