PT-Online

Med Sagas PT Online tränar du hemma eller utomhus. Målet är att du ska fortsätta röra på dig, behålla eller öka din styrka och få resultat trots att du kanske inte har möjlighet att besöka din träningslokal. Du tränar efter ett program en till tre gånger i veckan som är utformat för dig personligen och har under hela träningsperioden kontakt med en personlig tränare på veckobasis.

Anmälan

  Vanliga frågor

  Uppstarten
  Fyll i dina uppgifter under ”Fyll i här” och betala med Swish så kontaktas du av en PT och ni bokar tillsammans en konsultation via telefon eller facetime. Ni går då igenom vad du vill och behöver. Dina styrkor och eventuella svagheter diskuteras för att tränaren sedan ska kunna sätta ihop ett så effektivt och bra träningsprogram som möjligt.

  Träningsprogrammet
  – I slutet av varje vecka tilldelas du nästa veckas träningsprogram via Google Dokument/Kalkylark. Här fyller du i din avklarade träning för att PT ska kunna utvärdera inför nästa veckas träning

  – Till varje övning finns antingen en beskrivande text, länk till ett videoklipp som visar utförandet eller förklarande bild.
  – Du fyller även i sjukdom eller annan anledning till varför träningen eventuellt uteblev.

  Veckoavstämning
  – I slutet av varje vecka skickar PT ut ett mejl med frågor att besvara för att kunna pricka in nästa veckas träning. Här får du även möjlighet att ställa frågor men håll det kort och koncist.

  Månadsutvärdering
  – I slutet på vecka fyra summeras månadens träning och planering inför nästa görs. Här ses resultaten över och du och PT klappar dig på axeln för ett jobb väl utfört!

  Det är för dig som:

  • Har svårt för att besöka din träningslokal eller bara hellre vill träna hemma.
  • Önskar få individanpassad träning.
  • Behöver hjälp att se till att träningen blir gjord.

  Detta får du genom ett online-dokument som delas med PT. Ni kan bägge läsa och skriva i detta.

  Detta är något du och PT kommer snacka igenom och bestämma tillsammans. Allt beror på vad du har för mål med din träning. Är du en utegymmare så vet PT ungefär vad hen har att spela med och kan sätta ihop ett program utifrån dina mål.

  Här är listan på våra PT som i dagsläget kan erbjuda träning online. En kortare beskrivning finns länkad till varje namn.

  Sofie Järdler

  Pris:
  1 månad – 995 kr

  2 månader – 1 790 kr (895 kr/månad)
  3 månader – 2 385 kr (795 kr/månad)