Hur vill du att Saga ska se ut imorgon?

December 2018

Du är viktig för Sagas framtid!

Genom att lämna förslag på nya styrelsemedlemmar kan du påverka Sagas framtid. I februari håller Saga årsmöte, vi behöver din hjälp med förslag på styrelsemedlemmar inför nästa verksamhetsår. Tveka inte att nominera någon du tycker skulle passa, eller varför inte dig själv? Saga uppskattar engagemang och driv.

Saga drivs som en förening, det är därför du får betala en medlemsavgift. Föreningen drivs av en styrelse som ska väljas vid årsmötet 20 februari. Valberedningen har påbörjat sitt arbete med att ta fram ett förslag på ny styrelse för Saga. Sagas styrelse samlas en gång i månaden, därutöver jobbar ledamöterna i olika arbetsutskott.

Vi behöver din hjälp med att nominera personer som du anser har erfarenheter och kompetens som skulle bidra till Sagas utveckling. Alla nomineringar beaktas!

Kompetens inom ekonomi, företagande, föreningsverksamhet och träningsverksamhet är speciellt intressant, men det viktigaste är ett engagemang och en vilja för att utveckla Saga.

Ange namn på den nominerade, kontaktuppgifter samt en motivering. Kontakta oss om du har frågor. Du kan nominera fram till årsmötet, men ju tidigare desto bättre.

Ps. Du får givetvis och mycket gärna nominera dig själv också!

Valberedningen består av:

Eva-Maria Kollberg eva-maria.kollberg@sjf.se 070-551 00 58
Malin Wik malinwik.wik@gmail.com 0709-28 16 58
Anna Lindström anna.b.lindstrom@gmail.com 0760-51 77 20
Katarina Weidhagen katarina.weidhagen@gmail.com 0709-14 35 27

Tveka inte, sätt igång och nominera! 

Helst före 10 januari 2019.

Skicka ditt förslag till någon av medlemmarna i valberedningen