Sagas Vårträningsdag 29 april 2020

I år flyttar Vårträningsdagen online

För första gången i Sagas historia ska vi tillbringa hela Vårträningsdagen online. Det kommer eka tomt i lokalerna på Mariatorget men däremot väntar ett fullspäckat schema med träning och aktiviteter på Facebook och Instagram. Vi hoppas att ni vill vara med och prova på detta nya koncept (även om vi såklart allra helst skulle få träffa er live hos oss).

Så damma av routern så att internetuppkopplingen står stadigt för nu väntar en spännande dag!
Du kommer till livesändningarna i Facebook genom att klicka på de gula länkarna nedan när det är dags.

09.00 Morgonyoga

Låt kaffet puttra i bakgrunden när du startar dagen med en härlig yoga tillsammans med Carina. Vi väcker kroppen och gör oss redo för en strålande Vårträningsdag tillsammans med Saga.

10.00 Seniorträning

Efter kaffet väntar träning för våra seniorer. Sara Björklund tar er igenom ett träningspass som ni kan genomföra hemma. Ta på dig träningskläderna, fyll vattenflaskan och stöka undan bord och stolar för nu ska vi svettas.

11.30 Föreläsning med Dragan Högsveden

Framåt lunch börjar vi hungra efter ny kunskap, då står allas vår Dragan Högsveden beredd för att lära dig mer om bålen och dess funktion både i vardagen och träningen.

12.15 Lunchpass

Snart dags för lunch men innan det bjuder vår instruktör Clarissa upp till ett schlagerparty hemma i vardagsrummet. Genomarbetade muskler och mycket skratt utlovas.

14.00 Mammaträning

Förhoppningsvis har de små lagt sig för en eftermiddagslur, annars får de hålla till i babygymmet för nu är det dags för alla mammor att få ta sig an dagens pass. PT Susanna Strand guidar er igenom detta pass.

16.30 Fråga PT’n

Hur är det egentligen att träna med PT? Hur mycket skriker vi på våra klienter? Får man alltid träningsvärk efter ett pass? Hur gör man ett marklyft och finns det andra bålövningar än situps? Vad du än undrar om träning och att träna med PT ska vi försöka svara på. Skicka in dina frågor i förskott (maila sanna@saga-motion.se) eller live under frågestunden.

17.30 Hemmaträning för hela familjen

Nu gäller det verkligen att knuffa undan bord, stolar och katter för nu ska hela familjen med på ett pass. Knäböj med yngsta ungen på ryggen eller längdhoppstävling för hela gänget, allt kan hända när Anna Lindgren och Göran, Sara, Agnes och company har planerat ett pass som alla kan vara med på.

18.30 Saga-quiz och after workout

Efter en svettig dag framför skärmen ska vi gnugga geniknölarna och tävlingsnerverna, det är dags för vårt första Saga-quiz online. Kluriga frågor och fina priser väntar.