Rörlighetskurs Online

Rörligare med Saga – start den 15/3

Känner du dig stel och vill bli rörligare? Har allt jobb hemifrån tagit ut sin rätt och kroppen börjat säga ifrån? Eller är du bara sugen på att komma igång med sköna och uppmjukande övningar?

Hur går kursen till?
Kursen är fyra veckor lång och varje vecka får du ta del av två rörlighetspass à 30 minuter. Du kan genomföra passen live, men skulle du få förhinder den utsatta tiden kan du också ta del av dem senare. Livepassen kommer genomföras tisdagar och torsdagar 8.00-8.30.

Samtliga pass kommer efteråt att laddas upp i en sluten Facebookgrupp som bara du och gruppen har tillgång till. Passen ligger kvar den aktuella veckan. Varje vecka byter vi fokus och de tidigare passen plockas bort. I Facebookgruppen har du också möjlighet att chatta med mig som instruktör men också med varandra. Ett perfekt sätt att dela med dig av din utveckling och få feedback!

 

Vem riktar sig kursen till?
Kursen passar dig som önskar ökad rörlighet och hjälp med din rörlighetsträning. Kursen kräver inga förkunskaper eller viss typ av grundrörlighet för att kunna delta – nivån anpassas utifrån dig som deltagare. Kursen innehåller statisk och dynamisk rörlighetsträning som förbättrar rörligheten i musklerna kring dina leder. Detta kan verka skadeförebyggande, uppbyggande och uppmjukande.

Under passen fokuserar vi på hela kroppen. Extra fokus kommer läggas på höfter, bröstrygg och axlar – vilka är vanliga ställen som kroppen är stel på.

Behöver jag några redskap?
Vi kommer använda en pinne (kvastskaft) och gummiband. Det kan även vara bra att ha en matta/kudde/handduk till hands. Detta kan köpas via oss på Saga. 

Vad kostar kursen?
499 kr
699 kronor för kurs + redskap (kvastskaft och gummiband)

Anmälan
Swisha din betalning till 1 236 333 553 och märk den med “Rörlighetskurs” eller betala via denna länk.
Sök efter den slutna Facebookgruppen “Rörligare med Saga” (du måste alltså ha ett Facebookkonto för att kunna medverka) ansök om att bli insläppt i gruppen.

Vänta till utsatt datum för kursstart och KÖR sedan igång med din rörlighetsträning, som jag coachar dig igenom via skärmen. 

 

Hoppas ni är lika taggade på detta som jag!

Hälsningar,
Sofie Järdler

Frågor skickas till sofie@saga-motion.se