Vårträningsdag 28 april

Vårträningsdagen 2021 är här!

 Ta fram din kalender och boka in 28/4 – då väntar en fullspäckad dag med härlig gruppträning, fina tävlingar och erbjudanden du inte vill missa.

I år genomförs vårträningsdagen på plats i gruppsalen, utomhus i Tantolunden och digitalt. Allt för att så många som möjligt ska kunna vara med oss denna härliga dag! Vi har ett riktigt smaskigt gruppträningsschema som bjuder på allt ifrån styrka med party-feeling i ledning av Madelein Månsson till ett hejdundrande utomhuspass med trippla instruktörer!

Utöver gruppträning kommer dagen även innehålla en digital föreläsning, där vi tar upp hur pandemin påverkat våra ungdomar och fysisk aktivitet i allmänhet. Några av Sagas proffsiga personliga tränare dyker också upp och svarar på dina frågor kring träning och kost i PT-panelen. Finfina tävlingar med kanonpriser är givna höjdare.

Nyheter

  • Denna dag lanserar vi dessutom en efterfrågad tjänst – Hemarkivet! Det innebär att vi nu gör det möjligt att träna med oss hemifrån vilken tid som helst. Du som aktiv medlem får testa detta kostnadsfritt under maj. Du finner passen i appen/hemsidan fr o m 28/4.
  • Känner du någon bekant som vill träna med oss? Då har vi glädjen att berätta att alla utepass denna dag är öppna för alla, oavsett om du är medlem eller inte. Tipsa gärna! 

Schema för dagen:

08.00 Morgonyoga 55 med Joanna Tisell
Starta dagen med en mjuk och lugn Yoga tillsammans med Joanna. Du väljer själv om du deltar hos oss på Saga eller om du rullar ut mattan i vardagsrummet och yogar genom vår Saga Live-tjänst. 

10.00 Styrka 55 med Madelein Månsson
Hoppa i din partystass och gör dig redo för party-feeling! Ett 55 min långt svängande styrkepass väntar. Temat är disco och vad passar då bättre än DJ Gloria (Madelein Månsson) bakom spakarna och kameran! Klassen erbjuds både på Saga och via vår Saga Live-tjänst.

10.00 Seniorkraft 45 i Tantolunden med Stefan Bohlin och Susanna Strand OBS! Passet är öppet för alla, se kartan längs ner i inlägget!
Njut av vårvädret och träning utomhus tillsammans med våra instruktörer Stefan och Susanna. De bjuder på något alldeles extra just denna dag. Kom och var med oss utomhus i ett vackert Tanto med ett golv av gräs!

11.15 Dansa Zumba 55 i Tantolunden med Jovita Murneva Tsvetelina Zareva OBS! Passet är öppet för alla, se kartan längs ner i inlägget!
Tänk att dansa i Tanto med vinden i håret och fira in att våren är här. Våra två dansande zumbainstruktörer Tsvetelina och Jovita tar med dig på en härlig svängom! 

11.30 Lunchträning 45 i Tantolunden med Sara Björklund, Stefan Bohlin och Susanna Strand OBS! Passet är öppet för alla, se kartan längs ner i inlägget!
Snart är det dags för lunch men innan det bjuder vi dig på ett utepass med extra allt! Passet leds av våra tre fantastiska ute-instruktörer som lovar dig fullt ös och roliga utmaningar. Vi ses i Tanto. 

12.15 HIIT 45 med Sofie Järdler
Idag bjuder vi på en riktig genomkörare. Inte bara 25 minuters HIIT utan hela 45 minuter! Snöra på dig skorna och ta med dig svetthanduken för nu väntar tuffa, flåsiga och härliga Tabata-intervaller.

15.00 Digital föreläsning med Dragan Högsveden – “I spåren av Corona”
Hur har pandemin Covid-19 påverkat våra ungdomar och den fysiska aktiviteten i allmänhet? Detta högaktuella ämne pratar Dragan Högsveden mer om under en digital föreläsning. Mejla gärna dina frågor på förhand till dragan@saga-motion.se.

16.30 PT-panelen
Hur är det egentligen att träna med PT? Hur mycket skriker vi på våra klienter? Får man alltid träningsvärk efter ett pass? Hur gör man ett marklyft och finns det andra bålövningar än situps? Vad du än undrar om träning och att träna med PT ska vi försöka svara på. Lägg din fråga i den gula lådan i receptionen alternativt skicka in dem till josefina@saga-motion.se. Givetvis går det även bra att ställa dina fråga under frågestunden.

17.30 Styrka 45 med Sandra
Kvällen nalkas och Sandra står på schemat för att köra ett tufft och rivigt styrkepass med dig. Temat för klassen är självklart VÅR så ta på dig din vårigaste och färggladaste outfit och träna loss med oss! 

18.00 Sagavarvet – spring för cancerfonden OBS! Passet är öppet för alla, se kartan längs ner i inlägget!

Löpning gör entré på vårträningsdagen! Vi startar en ny tradition för kommande, årliga eventdagar genom att springa för välgörande ändamål. Först ut är cancerfonden. Passet äger rum på Zinkensdamms idrottsplats, där vi under 30 minuter springer så många varv som möjligt runt de fina löparbanorna. Vi summerar antalet varv samtliga deltagare sprungit tillsammans och skänker 5 kr per sprunget varv till cancerfonden. Så kom till Zinken 18.00!

18.30 Cykel 45 med Sandra 

Vi avslutar denna vårträningsdag på cykelsadeln i gruppsalen. Sandra peppar och trampar gasen i botten i 45 minuter. Snöra på dig skorna och var med i dagens sista pass!