Mammaträning

Träning för mamma med bebis

Har du nyligen varit gravid och önskar att komma igång igen? Genomföra träning som är anpassad och skonsam för dig som nyss fött barn? Då är detta något för dig!

Under sex veckor tränar du i grupp två gånger i veckan tillsammans med en Personlig Tränare som är certifierad Mammamagetränare. Träningen är anpassad för dig som just fött barn och vill träna tillsammans med din bebis. Vi fokuserar på bålstabilitet och bäckenbottenträning tillsammans med funktionell träning för hela kroppen med innehållande både styrka, kondition och rörlighet. Ingen förkunskap krävs – du kan vara med oavsett om du tränat tidigare eller ej. Kursen passar för dig som har ett barn som är mer än 8 veckor och du har varit på efterkontroll hos barnmorska.

Alla våra mammakurser genomförs i mindre grupper för att vi ska kunna ge så mycket hjälp, coachning och guidning som möjligt till er mammor.

Två gånger i veckan under sex veckor. Start vecka 18, vi återkommer med vilka tider och dagar.

Begränsat antal platser.  

Pris:
1 600 kr/person

Anmälan till sofie@saga-motion.se