Sagaveckan 13/9 – 17/9 – Saga 110 år

Saga fyller 110 år 13 september

Sällan har vi haft större anledning att fira. Så mycket att vara glada och tacksamma för just denna höst!

Vi klämmer i med en Sagavecka istället för en Sagadag och firar att så mycket är lämnat bakom oss och att ännu mer ligger framför. Det blir events varje vardag denna vecka och firandet episkt!

Sagaveckans program:

 • Måndag 13/9 kl 06:30 Grattis på Sagas 110 årsdag!
  Sagaveckan invigs genom att vi skålar i nybryggt kaffe och gör oss redo för en fullspäckad vecka med roliga aktiviteter varje dag. (kaffet finns kvar några timmar ☕️ )
 • Måndag 13/9 18.00-19.00 Gruppträningsmedley – Step/Styrka/Core med Anna, Britt-Marie och Laila Vi kunde inte bestämma oss så vi bakade ihop ett medley med tre populära klasser. Vad sägs om Step, core och styrka i en härlig blandning? Välkommen att avrunda kvällen tillsammans med våra instruktörer Anna, Britt-Marie och Laila. Detta blir en kväll att minnas!
 • Tisdag 14/9 18.00-19.00 Rekordtimmen + Watt-test med PT och instruktörer
  Gymmet:
  Har du någon gång funderat på hur många kilon du orkar lyfta i en knäböj? I ett marklyft? Eller i en bänkpress? Då är du varmt välkommen till rekordtimmen. Sagas personliga tränare bjuder in dig till en härlig stund i gymmet då vi tar reda på hur tungt vi orkar lyfta i dessa övningar samt försöker slå tidigare rekord. Givetvis står vi redo att ringa i rekordklockan!
  Gruppsalen:
  Gillar du att cykla? Brukar du gå på våra cykelpass? Är du nyfiken på våra cykelpass? Perfekt! Nu har du ett strålande tillfälle att testa våra fantastiskt färgglada watt-cyklar och ta reda på vilket watt-värde och vilka inställningar som passar för dig.
 • Onsdag 15/9 18.00-19.00 Sagavarvet – Spring för Röda Korset Sagavarvet är en tradition där vi springer för ett välgörande ändamål, denna gång Röda Korset. Passet äger rum på Zinkensdamms idrottsplats, där vi under 30 min springer så många varv som möjligt. När det hela är slut summerar vi antalet varv vi sprungit tillsammans och skänker 5 kr per varv till Röda Korset. Välkommen till Zinken 18.00!
 • Torsdag 16/9 18.00-19.30 Föreläsning – ”Hälsosamma kostvanor – från teori till handling!” Kristina Andersson är näringsfysiolog och flitigt anlitad föreläsare som regelbundet syns som kostexpert i tidningar och tv. Hon har gjort så väl kosten åt Biggest Loser som barnprogram för UR och brinner för att sprida sin kunskap och fascination över vår fantastiska kropp och kostens funktion.
 • Fredag 17/9 kl. 16.45-17.30 Cirkelträning med LIVEMUSIK! Vad sägs som ett tufft, roligt och utmanande pass att avrunda veckan med. Och inte nog med det – till LIVEMUSIK! Bandet Country Cats Trio riggar upp i gruppsalen och vem vet, det kanske både blir träning och tokdans. Bandet spelar mest countrymusik till vardags men nu blir det en härlig specialmix för oss på Saga.
 • Fredag 17/9 17.30 Mingel med livemusik Efter passet fortsätter musiken och vi dukar coronasäkert fram förfriskningar med tilltugg för både personal, medlemmar och vänner. Kom gärna förbi och mingla en stund till skön musik, bubbel och varm stämning.

Saga – Vi är nära