Kickstart 2022 – Starta starkt med Saga

Starta starkt

Att ta hand om och sköta sin hälsa har aldrig varit viktigare än nu. Vi lever i en annorlunda tid som påverkat oss alla, inte minst när det kommer till fysisk aktivitet. Tidigare träningsrutiner har för många blivit lidande och hemarbetet har medfört att vi blivit mer stillasittande.

Nytt år innebär nya möjligheter. På Saga står vi redo att hjälpa dig med årets träningsutmaningar. Det spelar ingen roll om du önskar hjälp att komma igång eller har ett specifikt träningsmål du vill uppnå. Hos oss finns något för alla.

Just nu erbjuder vi dig en unik möjlighet. Starta året med nästan tre månaders fri träning, när du köper ett årskort. Allt för att få en bra start på året och komma in i träningen. Nu kickstartar vi året tillsammans.

TRÄNINGSKORT – med en fri träningsperiod
På Saga finns något för alla. Vi erbjuder både ett brett utbud av gruppträning, utomhusträning samt ett gym i toppskick. Teckna ditt årskort idag och träna gratis t o m 31/3.

Kontant
Saga Premium år
Pris: 5 700 kr

Saga Dag år
Pris: 4 500 kr

Saga Senior år
Pris: 3 100 kr

Abonnemang
Önskar du betala ditt årskort genom autogiro? Inga problem. Kom förbi oss i receptionen på Mariatorget 5 så hjälper vi dig.

Medlemsavgift 200 kr till Saga förening tillkommer vid köp av årskort. 

PERSONLIG TRÄNING
Kanske önskar du en knuff i rätt riktning för att komma igång? Behöver du stöd att fortsätta röra på dig? Eller vill du få hjälp att nå ett specifikt mål? Då är personlig träning något för dig.

Nu har du möjlighet att investera i din hälsa med personlig träning. Ju fler timmar du köper, desto fler bjuder vi på.

10 tillfällen – få en timme på köpet
Pris: 7 300 kr

20 tillfällen – få två timmar på köpet
Pris: 14 200 kr

30 tillfällen – få tre timmar på köpet
Pris: 21 000 kr

Erbjudandet gäller till 31/1.

Nu kör vi!

Saga – Vi är nära

Osäker på om Saga är för dig? Testa en provträningsvecka