Tjejkväll på Saga till stöd för cancerforskningen

Föreläsning, träning och mingel

Söker du den perfekta kvällen att skämma bort dig själv och umgås med vänner? Då har vi den ultimata kvällen för dig! Kom och delta i vår spännande Tjejkväll på Saga den 26/10 kl 17:15-20:00. Detta är en unik möjlighet att njuta av en kväll fylld med inspiration, träning, och gemenskap, samtidigt som du bidrar till en fantastisk sak – cancerforskning.

Vår huvudattraktion för kvällen är Mary-Lou Richards Nilsson, en framstående naprapat och grundare av Hela Kvinnans Klinik. Hon kommer att dela med sig av värdefull kunskap och erfarenheter i en inspirerande föreläsning. Det är en chans att lära dig om hälsa och välmående från en expert inom området.

Efter föreläsningen är det dags att svettas och ha roligt tillsammans! Vi kommer att delta i ett givande gruppträningspass i vår träningslokal. Det är en fantastisk möjlighet att utmana dig själv, få energi och skapa minnen med dina vänner.

Men det är inte allt! Efter träningspasset är det dags för avslappnat mingel med något gott att dricka. Detta är en möjlighet att koppla av och prata med likasinnade kvinnor som delar ditt intresse för hälsa och välmående.

Och glöm inte – de första 50 deltagarna får en exklusiv goodiebag som tack för att ni är med oss!

Det bästa av allt är att din medverkan inte bara gör denna kväll oförglömlig, utan också gör en verklig skillnad. Hela intäkten från tjejkvällen går oavkortat till Cancerforskning. Vi vill tillsammans bekämpa cancer och göra världen bättre.

Så varför vänta? Bjud med dina vänner och låt oss skapa magi tillsammans på Tjejkvällen på Saga den 26/10 kl 17:15-20:00. Det blir en kväll full av glädje, inspiration och gemenskap – allt till förmån för en viktig sak. Vi ser fram emot att välkomna dig och skapa minnen tillsammans! Köp din biljett nu och var med på en kväll du sent kommer att glömma.

Program

17:15 Välkomna
Vi slår upp portarna och hälsar er välkomna till Sagas tjejkväll. Möjlighet att byta om, köpa rosa bandet och småprata med väninnorna.
17:30-18:30  Föreläsning om träning för kvinnor
Vi är otroligt stolta över att välkomna Mary-Lou Richards Nilsson, leg. naprapat med kvinnoinriktning, till Saga för en föreläsning om styrketräning för kvinnor. Mary-Lou är verksam på Hela Kvinnans Klinik, där hon arbetar kliniskt med smärtproblematik samt med undersökning och behandling av rörelseapparaten. Mary-Lou har specialkompetens inom undersökning och behandling av bäckenbotten och hon vill främja fysisk aktivitet och välmående, samt att kunna känna tillit till sin kropp. “Ju starkare du är, desto lättare blir din vardag” är hennes motto.
• 18:30-18:45 Dr Seika Lee påminner oss om vikten av att regelbundet känna igenom våra bröst.
• 18:45-19:30 Gruppträningspass i salen med Britt-Marie Olsson Eleni Nakos.
• 19:30-20:00 Vi pustar ut och minglar en stund tillsammans i gruppträningssalen.
• Ca kl 20 – tack för idag, slut för idag.