Marsbingo

Bingomånad på Saga

Det är dags för gruppträningsbingo. Premiär faktiskt! Häng på och försök att fylla din bricka under mars

Regler:
För att vara med och tävla hämtar du först din bingobricka i receptionen. Du ska sedan samla stämplar från samtliga pass som anges på bingobrickan. Det är instruktören för respektive pass som är ansvarig för att stämpla ditt kort efter klassen. När din bricka är fullstämplad lämnar du in den till receptionen. För att bingobrickan ska vara giltig måste du fylla i dina kontaktuppgifter på fälten som anges på brickan. Vi kommer att dra en vinnare bland de glada gruppträningsdeltagare som lämnat in fullständig bricka. Vinnaren kontrolleras mot incheckade pass i vårt system, så se till att du alltid checkar in ordentligt när du går på ditt pass.

Det du tävlar om är:
1:a pris – ett årskort. Behåll själv eller ge till en vän

2:a pris – ett halvårs träning. Behåll själv eller ge till en vän

3:e pris – tre månaders träning. Behåll själv eller ge till en vän

Tävlingen pågår till och med den 31/3 och vinnare meddelas vi e-post senast den 14/4. Vi vill naturligtvis att du ska kunna spela bingo med en vän, även om hen ännu inte är medlem på Saga. Vi har därför utnämnt mars 2024 till en provträningsmånad. Den som inte varit medlem på Saga under de senaste fem åren är välkommen att fritt provträna under hela mars, bra va? Tipsa gärna dina nära och kära.