Stjärnkliniken

Välkommen till Stjärnkliniken, en multidisciplinär klinik med anställda specialister inom muskler, leder och rörelse. I Stockholm har vi kliniker i Solna, Södermalm, Östermalm och Stockholm City. Alla våra naprapater är legitimerade av Socialstyrelsen vilket innebär att de bland annat har genomgått 4-årig högskoleutbildning vid Naprapathögskolan samt ett års yrkespraktik.

Eftersom vi är anslutna till samtliga större försäkringsbolag är chansen stor att kostnaden för din behandling täcks av din sjukvårdsförsäkring.

Ingen remiss, inga väntetider! Hos oss finns alltid akuttider reserverade för dig som behöver snabb hjälp, till och med samma dag. Ring 08-27 46 00 eller boka direkt här.

Priser
Behandling: 855 kr
Pensionär/Student: 710 kr

*Vi bokar 40 minuter för nybesök och mellan 30 minuter för återbesök.
Vid uteblivet besök debiteras fullt pris.
Vid avbokning eller ombokning senare än 24 timmar innan bokad behandling debiteras 350 kr.

Stjärnkliniken är ett team med flera naprapaterfysioterapeuterkiropraktorer, psykoterapeuter, massörerhälsocoacher och personliga tränare och vi finns i flera städer i Sverige. Vi förebygger, behandlar, optimerar och rehabiliterar både akuta och långvariga besvär kopplat till rörelseapparaten. Vi är specialiserade inom olika typer av symptom och diagnoser inom muskler, leder och/eller skelett. Det kan vara arbetsrelaterade belastningsskador, idrottsskador eller psykiska besvär.

Varmt välkommen till oss!

Joakim Lindgren
Legitimerad Naprapat
joakim.lindgren@stjarnkliniken.com