Vårt utbud

Sagakortet ger dig tillgång till både gym och gruppträning. Detta är vad vi erbjuder:

Gruppträning

Att träna tillsammans är dubbel glädje. På Saga är gruppträningen tradition och historik. Som en av Sveriges pionjärer är gruppträningen fortfarande hjärtat i vår verksamhet. Här hittar du passen du vill gå på, proffsiga instruktörer, en unik gemenskap och härlig träning. Vi ses i gruppsalen.

Personlig Tränare

Att träna med personlig tränare är en gemensam resa, målen varierar utifrån livssituation och behov. På Saga är långsiktighet, kontinuitet och glädje ledord. Våra licienserade tränare är välutbildade och ges löpande fortbildning inom träning med de senaste forskningsrönen. Låt oss presentera oss.

Själv i Gymmet

Välkommen till vårt helt nya gym! Under två varma midsommarveckor installerades ett nytt gym här på Saga. Samtliga maskiner och redskap byttes ut, nya golv lades in och nu står en toppfräsch träningsanläggning och väntar på dig. I våra medlemskap ingår både pass och gymträning. Vilket medlemskap passar dig?

Behandlingar

Vi är stolta över våra fantastiska partners här på Saga. Kiropraktor, Naprapater, Massageterapeut och Fysioterapeut. Alla utgör de en del av vårt härliga team. Läs mer och boka din tid.

Företag

Jobbar du på ett företag i närheten, kanske äger du ett? Har ni beslutat att utveckla friskvården och nå nya hälsovinster, kanske träna tillsammans. Det finns många vägar att gå, låt oss träffas?

Kurser

Vad tycker du är kul? Vilken träningsform vill du fördjupa dig inom? Vill du ha en personlig tränare att rådgöra med hemma? Söker du kostråd? Har du nyss blivit mamma?

Nyfiken på Saga? Provträna hos oss