Kom igång inför sommaren

Kom igång inför sommaren

Det är mycket som händer just nu och kanske har du behövt planera om din vardag med jobb, familj och träning? Vi förstår att det i en tid som denna kan vara klurigt att bibehålla sina rutiner och fortsätta röra på sig. Något som vi ju vet är viktigt av många skäl. 

Därför tänkte vi nu hjälpa dig som kanske haft ett antal veckor uppehåll i din träning? Eller dig som länge funderat på att komma igång men inte riktigt kommit till skott? Eller kanske dig som behöver en omgång träningsglädje och pepp inför sommaren? 

Under fyra veckor tränar du två pass i veckan utomhus med våra proffsiga personliga tränare Sara Björklund och Susanna Strand. Vi använder den egna kroppen som motstånd men även gummiband och det som finns att tillgå ute. 

Dessutom bjuds du exklusivt in till en Facebookgrupp där vi kommer diskutera allt från träningstips till goda och näringsrika mellanmål. En och annan härlig träningsutmaning kan dyka upp där också. 

Vi inleder med en uppstartsträff på Mariatorget 5 den 18/5 kl. 16.00 där vi berättar mer om kursens upplägg. Ett perfekt tillfälle att lära känna varandra. 

Start: 25:e maj 2020 (sista tillfället: 17/6) Vid det första tillfället möts vi vid Saga på Mariatorget 5. 

Tid: Måndagar och onsdagar kl. 17.30-18.30 

Pris: 1 300 kr/person. (Ta med en vän – 2 personer 2 200 kr) 

Max 10 deltagare 

Anmälan och eventuella frågor till josefina@saga-motion.se