Livesänd gruppträning på Saga

Nu livesänder vi! Från och med 1 februari kan du vara med på våra härliga gruppass, var du än befinner dig.

Schema livesänd gruppträning
Vilka pass som kommer livesändas finner du här. Några exempel är pilates, styrka och zumba. Vi kan glatt meddela att vi även inför ett gäng seniorpass i det livesända gruppträningsschemat. Vad sägs om styrka med Madelein Månsson? Eller ett härligt gympa soft med Yamila Cortina?

Hur det går till
Du bokar in dig som vanligt via hemsida eller app. Ytterligare instruktioner Hittar du här.

Vem kan delta?

Under rådande kraftiga restriktioner kommer vi bjuda på denna tjänst och inkludera den i ditt medlemskap. Det innebär att du som har ett aktivt träningskort hos Saga kan träna live med oss! Har ditt kort gått ut behöver det förnyas och är ditt kort fryst måste det tinas upp. Passande nog har vi några kanonerbjudanden på träningskort.

Önskar du aktivera ditt frusna kort? Kontakta receptionen@saga-motion.se så hjälper de dig.

Hur får jag tillgång till tjänsten?
Förutom ett aktivt träningskort, behöver du meddela receptionen att du önskar tillgång till den livesända gruppträningen. Det är också viktigt att du säkerställer att vi har rätt kontaktuppgifter till dig.

 

Kvar i stan över sommaren? Köp Sagas sommarkort