Saga – Söders företagsgym

Företagskampanj

 

Skräddarsydda medlemskap

Ligger er arbetsplats på Södermalm? Är det dags att återgå till kontoret efter en tid med hemarbete? Vill ni motivera de anställda till ökad fysisk aktivitet? Då hjälper vi er gärna att skräddarsy medlemskap hos oss på Saga.

Utöver årskort och klippkort erbjuder vi även mer flexibla alternativ, som att t ex betala i efterhand för det ni tränat.

 

Gruppträning

Önskar ni på företaget träna tillsammans? Kanske testa ett nytt gruppass ihop? Eller varför inte boka in ett återkommande lunchpass att bryta av arbetsdagen med? Saga hjälper er gärna hitta en lösning utifrån era önskemål.

I vårt utbud finns bland annat styrkepass, yoga, utomhusträning och dans. Vi erbjuder även personlig träning och kan exempelvis utforma smågruppspass i ledning av en PT. Roligt och teambildande.

 

Hjärt- och lungräddning – En livsviktig utbildning

Varje dag drabbas fler än 20 personer av ett plötsligt hjärtstopp i Sverige. Vi vet idag att chansen att överleva ett hjärtstopp ökar med 2–3 gånger om hjärt- och lungräddning (HLR) påbörjas i tid.

Ta chansen och låt era anställda få lära sig HLR, en enkel men ack så viktig utbildning. Saga tillhandahåller allt material och anpassar upplägget utifrån er.

 

Låter detta intressant eller önskar ni mer information?

Kontakta josefina@saga-motion.se.