Långsiktig träning

Träna långsiktigt med Saga

Nytt år, nya möjligheter. Löftenas tid är här och ibland kan det vara svårt att få till en ny vana som håller över tid. Vi på Saga tycker att långsiktighet i träningen är viktigt och har därför plockat fram en schysst deal till dig.

Teckna ett valfritt årskort innan den 31/1 och få fyra månader på köpet. Bra va? Passar det dig och din plånbok bättre att lägga upp ett abonnemang har vi ordnat en lägre månadskostnad för dig under hela 16 månader. Du gör enkelt ditt köp nedan genom att klicka på länkarna nedan.

ÅRSKORT

Kontant
16 månaders träning till priset av 12 månader
Saga Premium långsiktighet – 5 900 kr
Saga Dag långsiktighet – 4 600 kr
Saga Senior långsiktighet – 3 200 kr

Abonnemang
Saga Premium abonnemang långsiktighet
Pris: 380 kr/mån i 16 månader
(ord. pris 500 kr/mån)
Saga Dag abonnemang långsiktighet
Pris: 300 kr/mån i 16 månader
(ord. pris 400 kr/mån)
Saga Senior abonnemang långsiktighet
Pris: 210 kr/mån i 16 månader
(ord. pris 290 kr/mån)

Medlemsavgift 200 kr till Saga förening tillkommer vid köp av årskort.
Vid autogiro är du bunden under 16 månader och därefter löper avtalet på till ordinarie pris med en månads uppsägningstid. 

Tycker du att det är svårt att komma igång själv och behöver en spark i baken? Har du aldrig tränat med en personlig tränare tidigare men vill testa? Då är detta något för dig. Vi erbjuder dig som aldrig tidigare tränat med en PT på Saga att testa en timme för endast 730 kr/timme (ord. pris 900 kr/timme). Ange rabattkoden PTNYKUND i kassan när du gör ditt köp. Din PT-timme är giltig i 3 månader. Om detta ger dig mersmak kan vi erbjuda dig 12 PT-timmar men endast betala för 10 (7500 kr). Då landar timpriset på låga 625 kr och dina timmar gäller i hela 12 månader.

Har du några vänner eller bekanta som inte fått uppleva vårt fantastiska Saga? Värva en vän och få ytterligare en månads träning tillagd på ditt kort.

Samtliga erbjudanden är giltiga till och med 31/1 2024.

Vad väntar du på? Nu tränar vi!