Sagas seniorklubb

Glad nyhet för våra seniorer

Vi är mycket glada och stolta över att kunna presentera en rolig nyhet för 2024, nämligen Sagas seniorklubb. Detta är en grupp för dig som är 65+ med syftet att få umgås och känna samhörighet med andra seniorer. Ett perfekt forum för att byta erfarenheter med varandra och kanske finna en ny vän?

Vi träffas en gång i månaden i Sagas lokaler och varje tillfälle har ett förbestämt tema, allt ifrån matnyttiga föreläsningar, promenader runt vårt fina Södermalm till rafflande frågesporter. Självklart ser vi till att bjuda på gofika emellanåt. Bra va?

För att få ingå i Sagas seniorklubb behöver du vara medlem i Saga förening samt betala en anmälningsavgift om 100 kr. Denna betalar du på plats i vår reception. Därefter är det fritt fram att delta på klubbens alla aktiviteter under en hel termin (sex månader). Seniorklubben har max 50 platser.

Redan nu är det dags att presentera de första två aktiviteterna, se nedan:

Föreläsning – En frisk dialog
Dag och tid: 31/1 kl. 14.30-15.30
Föreläsare: Irene Samuelsson
“Irene Samuelsson heter jag och har arbetat på Gymnastikförbundet, större delen av mitt arbetsliv. Nu är jag utbildare hos Gymnastikförbundet när det gäller Seniorträning.

Just nu arbetar jag med FaR – Fysisk aktivitet på recept! Allt hänger ihop på något sätt.

Jag kallar min föreläsning för en frisk dialog, för att jag kommer att fokusera på det friska och positiva med träning när man är senior.

Det blir lite Boost för träning och gemenskap för seniorer!”

Musikquiz – Gott och blandat
Dag och tid: 28/2 kl. 14.30-15.30
Lekledare: Patrik Philip (Sagas verksamhetschef)

Gamla godbitar blandas med nya favoriter, allt i en härlig mix. Vässa pennan och ta med dig din vinnarskalle. Ett fint pris utlovas till vinnaren. Detta vill du inte missa.

Fler aktiviteter presenteras löpande på Sagas webbplats (www.saga-motion.se). Självklart informerar vi dig också per mejl när vi närmar oss.

Vi ses!