Rekryteringsträff 5 maj för nya instruktörer

Vi söker fler gruppträningsinstruktörer till Saga

Saga är en gammal gymnastikförening där gruppträningen alltid legat i fokus. Idag erbjuder vi ett 20-tal olika typer av gruppträningsklasser här på vårt center på Mariatorget, ute på företag eller i våra hallar runt om i Stockholm. Vi har ett brett utbud av olika gruppträningsklasser med varierat fokus och vi arbetar med hållbara och redan av branschen berövade koncept men tar även in nyheter och trender. Vi växer ständigt och söker alltid nya kompetenta och duktiga instruktörer.

894165

Som instruktör hos oss är du Sagas ansikte utåt mot våra medlemmar och företagspartners. Du ska brinna för träning och är van vid att leda och inspirera andra. Som instruktör står du i centrum och ska trivas med det. Vi söker instruktörer i flertalet koncept och önskar att du kan hålla några fasta klasser i veckan. Möjlighet att köra flertalet olika koncept är meriterande. Vi söker framförallt dig som kan jobba under lunchtid och till viss del kvällar och helger. Är du intresserad av att jobba med oss?

Sök tjänsten som gruppträningsinstruktör genom att anmäla dig till vår rekryteringsträff den 5/5 kl 12.30-14.30 till sofie@saga-motion.se