Saga Open – Ängsslaget & Skogsslaget

Saga Open 8 år – dubbel golffest!

 

Goda nyheter från Saga Open till alla våra golfälskare. I år utökar vi till två tävlingar – ”Ängsslaget” och ”Skogsslaget”. Som rubrikerna signalerar gör vi upp om bucklorna både på Ängsbanan och Skogsbanan. Jag vet, ni får nästan ont i magen av förväntningar att packa ner en 45-poängare i bagen och njuta segerns sötma i ett välkomponerat segertal. Gör dessa datum unika i er kalender:

31/5 Ängsslaget
6/9 Skogsslaget

Detta ingår samt lite hållpunkter kring våra dagar tillsammans:

08:15 – Kaffe med fralla. Välkomna att dyka upp tidigare om du vill äntra puttinggreenen och lugna ner handlederna eller toppa iväg några drivar från rangen.
08.45 – Samling och genomgång av dagens tävling.
09:00 – Första start på Ingarö Ängsbana/Skogsbana (greenfee ingår).
14:00 ca – Gemensam lunch och prisutdelning.

Tävlingsformen är 18 hål poängbogey i en gemensam klass. Längsta drive och närmast hål premieras och applåderas, samtidigt som en prestigefull lagtävling utkämpas. Efter tävlingen samlas vi för gemensam lunch, där alla får möjlighet att träffa representanter från LIV-touren, för att övertyga om er kapacitet att genom ett kontrakt förgylla denna tour. I anslutning till lunchen sker dagens prisutdelning.

Priset för en tävling är 600 kr, anmäler du dig till båda är priset 1 000 kr och blir 200 kr rikare!  Allt ovanstående ingår.

Anmälan och betalning Ängsslaget 31/5 600:-
Anmälan och betalning Skogsslaget 6/9 600:-
Anmälan och betalning Ängsslaget 31/5 OCH Skogsslaget 6/9 1000:-

Regerande mästare i storartad stil är Hans Arvidsson. Självklart ska bucklan ”hem igen” och tanken att få placera den på sin spiselkrans – är svindlande!

OBS! Platserna är begränsade – först till kvarn!