Påskägg från Saga till dig

Påskharen är på G!


Påsken närmar sig och i dessa konstiga tider kanske flygturen till Blåkulla får vänta. Vi hoppas trots det du ska få fina dagar med härligt väder, äggjakt och godsaker.

Hos Saga vill vi under påskhelgen bjuda in till härliga träningspass. Eftersom vi en tid begränsat antalet deltagare på våra pass till det yttersta, utökar vi  fr o m idag 22/3 deltagarantalet till 12 personer. Det innebär ökade möjligheter att träna med oss på plats. Vill du istället röra på dig hemifrån har vi glada nyheter – nästan samtliga pass under påsken livesänds! Schemat finner du här.

Vi såg till vår glädje att påskharen har varit här och fyllt vårt påskägg till bredden med fantastiskt träningsgodis! Vad sägs om både rabatt och extra giltighetstid på vårt populäraste årskort? Eller PT-timmar för 630 kr/h? Du finner alla godbitar i menyn nedan.

TRÄNINGSKORT

Kontant 
SAGA PREMIUM 17 mån 4 800 kr (ord. pris 5 200 kr) – 5 månaders extra giltighetstid
Ja, det är sant. Vi bjuder på 5 extra månader. Ditt träningskort blir giltigt t o m 31/8-2022.

SAGA DAG 12 mån 3 300 kr (ord. pris 3 900 kr)

Autogiro
SAGA PREMIUM 12 mån autogiro 400 kr/mån (ord. pris 450 kr/mån)
SAGA DAG 12 mån autogiro 300 kr/mån (ord. pris 350 kr/mån)

Medlemsavgift 200 kr/år till Saga förening tillkommer vid köp av årskort. 

PERSONLIG TRÄNING
Behöver du hjälp i gymmet? Vill du få tips på nya och utmanande övningar? Är det dags att ta din träning till nästa nivå? Då är personlig träning rätt för dig. Sagas proffsiga tränare skräddarsyr anpassad träning utifrån dina mål och förutsättningar.

Nu har du möjlighet att fylla på med valfritt antal PT-timmar för 630 kr/h.

OBS! Samtliga erbjudanden är giltiga t o m 31/3.

Nu tränar vi!

Bästa hälsningar,
Sagapersonalen