Medlemsbrev december 2018

Medlemsbrev december
 
Året närmar sig sitt slut. Granförsäljarna har tänt sina marschaller med löfte att dansa in julen som väntar runt hörnet.

Sagas år har varit händelserikt och spännande. En omtalad och uppskattad vårresa till Rhodos, träningsutmaningar och gruppträningstävlingar avlöste varandra och golftävlingen gjorde comeback. Small group trainingmedlemskurserHIITpowercardioseniorkraft och löpning gjorde sina intåg.

Kronan på verket var väl ändå när ordförande Hedvig von Bahr den 20 september på sagadagen – invigde vårt nya gym!

Sagaresa med Ernst Brunner
23-29 april 2019 bär det av till Italien och Neapel. Ciceron på resan är författaren Ernst Brunner som tar oss med på en historisk vandring bland vulkaner. Platserna är begränsade, vi rekommenderar dig som vill med att boka snarast. Läs om resan här.Gruppträning och öppettider
Julschemat och öppettider under jul- och nyårshelgerna hittar du på hemsidan och gäller mellan vecka 51-01. Vårschemat kommer inom kort att läggas upp med start vecka 2. Då finns även fysiska scheman att tillgå i receptionen. Saga Motion Hallar startar vecka 3. Och du, glöm inte att förboka dig via app och hemsida då många är träningssugna i januari.

Älskar du cykelpass och vill bli instruktör? Under våren kommer vi att utbilda nya cykelinstruktörer. Är du intresserad – kontakta sofie@saga-motion.se

Volontärer
Sagas styrelses initiativ med att tillsätta volontärer som hjälper våra medlemsrådgivare i receptionen, har visat sig mycket uppskattat. Vi fortsätter tacksamt med detta.

Brottning med entrédörren
Har du upptäckt att ytterdörren nu kan öppnas automatiskt, både från in- och utsida? Från utsidan trycker du på knappen med lysande grön ring. På väg ut finns dörröppnare i början på ”skogången” och även vid produktsortimentet i receptionen. 

Fotvård och partners på Saga
Du vet väl att vi har fantastiska terapeuter här på Saga? Kiropraktor LizaMassageterapeut PeterHedman Naprapater och Fysioterapeut Eva Bellanderhar hittills utgjort ”team Saga”. 

Nu presenterar vi även Maria Spolander, som från årsskiftet kör igång fotvård här på Saga. Hennes företag heter Fotbiten och för bokning kontaktar du Maria på 0736-43 06 63. Fin rabatt för dig som medlem.

Nya samarbetspartners med unika erbjudanden till dig som medlem, hittar du på hemsidan inom kort.Trivsel – hjälp varandra
Tider med slask och smuts under skorna närmar sig. Torka gärna av skorna på våra mattor och använd vår skohylla i gången att förvara skorna när du tränar. Ytterkläder och väskor ska ej tas med in i gruppsal eller upp till gymmet. Mer utrymme för klädupphängning kommer anskaffas, tills dess använd skåp och omklädningsrum.

Obs! När du använder bastun får endast vatten hällas på aggregatet. Det är ej tillåtet att förtära alkohol i bastu eller övriga lokaler. Nyheter och tips
Vår jultradition att stödja Stadsmissionens Unga station fortsätter. Ge din gåva genom att köpa en kula för valfritt belopp i receptionen och häng upp i vår julgran.

Kickstarta nya året med vår träningsutmaning! Håll också utkik efter våra nyheter inom onlinecoaching, möjlighet till fys- och uthållighetstester, nästa års utvecklande kurser och vårt nya danskoncept Jallabina.

Pricka redan nu in Saga Motions årsmöte 20/2 2019. Fram tills dess erbjuder vi finfint Nespressokaffe för en billig peng i receptionen. 

Till sist – du kanske blir 2019 års Sagastipendiat?

Försäkra dig om att inte missa förmånliga erbjudanden, förhandsinformation och roliga aktiviteter genom att följa och gilla Saga på FacebookInstagramhemsida och podcast.

God Jul och Gott Nytt År önskar Saga!