Sagas samarbetspartner Dronninger har kompetens inom både affärs- och verksamhetsutveckling samt hälsa och träning, och erbjuder tjänster till företag och individer som vill göra hållbara satsningar på hälsa. I samarbete med kvalitetssäkrade coacher och tränare genomför vi insatser med fokus på kvalitet och hållbarhet.

Betsy Carling
Betsy Carling är lic. personlig tränare med en bakgrund som golfproffs och lång erfarenhet av affärsutveckling inom olika branscher, samt coachning och mental utveckling. I Betsy finns också personliga erfarenheter av hur en kan vända en tillvaro av stress och ohälsa till en balanserad positiv tillvaro.

Kristina Sundbaum
Kristina Sundbaum är i grunden biolog med en yrkeskarriär som kommunikationsstrateg, verksamhetsutvecklande ledare och managementkonsult bakom sig. Genom många års arbete med verksamhetsutveckling vet hon en hel del om hur medarbetares hälsa kan påverkas av olika situationer på arbetsplatsen. Efter att ha genomfört en personlig hälsoresa med mental och fysisk utveckling hand i hand, vet hon också vad som krävs för att på ett hållbart sätt nå ett hälsosamt liv.

Nyfiken på Saga? Provträna hos oss